vrijdag 13 september 2013

Zuiver top 10

Al jarenlang kunt u bij LiL.nl terecht voor al uw favorieten van Zuiver. Met een enorme collectie, waaronder de populaire en bekende Ridge Rib-stoelen, zou u bijna het overzicht verliezen. Daarom hebben wij de nieuwste producten van Zuiver geselecteerd. Houd ze in de gaten, want ook dit worden toppers van de collectie!


1. Kruk Milk ziet er niet alleen leuk uit, deze fijne kruk zit ook ontzettend lekker door de zachte stof. Dat voor maar €45! 

2. Niet alleen de tijd, maar ook de datum kunt u vanaf deze hippe klok Flip aflezen. Mooi voor naast het bed, maar ook op het dressoir in de woonkamer.

3. Met 2 deuren én 2 lades biedt deze kast High on Wood genoeg ruimte voor al uw spullen. Bovendien ziet het design er prachtig uit.

4. Hanglamp Gary is verkrijgbaar in maar liefst kleuren. Toch springt deze koffie-variant er voor ons uit door zijn warme en veelzijdige uitstraling. Een plaatje!

5. Met dit vloerkleed Amor is het nooit meer saai op de vloer. Het tapijt bestaat uit verschillende lapjes jeans, die er zelfs na jaren van gebruik nog mooi uitzien.

6. De stoel Ridge Rib kende u misschien al. Deze nieuwe variant, de stoel Ridge Brushed Vintage Grijs, is net even anders. Een echte aanrader!

7. Deze bijzettafel hoeft u zeker niet te verstoppen. Met ruimte voor de krant en plaats voor een vaas met bloemen bovenop staat deze bijzettafel Hide and Seek overal mooi.

8. Met hanglamp Hammered willen wij best een beschuitje eten. De hanglamp staat prachtig boven de eettafel. Om verliefd op te worden...

9. Met zijn Chinese letters zo deze prullenbak zeker niet misstaan in een Chinees afhaalrestaurant. Maar u kunt ook thuis prullenbak Oscar een fijne plek geven.

10. Is het een koe? Of is het een kruk? Het is het allebei! En zacht is deze kruk Koe zeker. Erg leuk voor in het midden van de woonkamer of de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten