woensdag 5 februari 2014

Maison & Objet in Parijs 2014 was een feest!

Kilometers lange paden, veel stands en vooral veel indrukken. Ook dit jaar was de woonbeurs Maison & Objet een ware gebeurtenis waar menig woonliefhebber niet omheen kon. Zo staan er niet alleen bekende en grote merken, maar zijn er ook een helemaal kleinere merken die graag hun producten laten zien. En dat allemaal in een weekend: van 24 t/m 28 januari. LiL.nl bracht dit jaar weer een bezoek, dus lees snel verder voor alle trends, nieuwe producten en merken.

Uiteraard is de woonbeurs niet compleet zonder de bekende merken Zuiver, Umbra, Present Time, Esschert Design, PTMD, Vita en Authentic Models. Maar we hebben ook flink wat nieuwe merken gespot waar we graag mee aan de slag gaan. Houd de website dus nauwlettend in de gaten! Om alvast een tip van de sluier op te lichten: de textielcollectie gaat uitgebreid worden. 

Op de beurs zijn alle woonstijlen goed vertegenwoordigd. Zo zijn er prachtige design-stands, maar kunnen ook brocante-liefhebbers hun hart ophalen. Net zoals altijd doen de woonaccessoires het erg goed. Wie kan er nu niet een nieuwe vaas, kandelaar of sierkussen weerstaan? Maar voor degene die niet van klein houden, waren ook de stoelen, kasten en tafels aanraders om te bewonderen.

Hieronder vindt u enkele foto's van de beurs. Het liefst hadden we nog veel meer foto's laten zien, maar nog veel leuker is het als u zelf een bezoekje brengt. In september is er weer een editie, dus bereid u alvast voor! 


1 opmerking: