donderdag 24 mei 2012

Verhef bloemen en planten tot ware koninginnen



De zon schijnt, het is bijna zomer en de vogeltjes zijn aan het fluiten. Kortom, tijd om de tuin of het balkon eens onder handen te nemen. Al het onkruid tussen de tegels weghalen, alles aanvegen en vooral de tuin of balkon gezellig aankleden met bloemen en planten. Niets is leuker dan na een dagje in de tuin werken, genieten van het eindresultaat. Extra leuk wordt het wanneer bloemen en planten niet zomaar kris kras in bloempotten op de grond staan, maar ze extra chique worden tentoongesteld. Bijvoorbeeld op plantenetagères.


Plantenetagères zijn er in vele soorten en maten. De allerleukste zijn degene die genoeg lagen hebben om alle bloemen en planten een mooi plekje te geven. Laat LiL.nl nu net deze in de collectie hebben. Deze plantenetagères als de plantenetagère 3-laags groot, de plantenetagère antiek recht 3 laags en de tuin etagère klassiek 3 laags bieden genoeg plek voor alle hortensia’s, orchideeën en afrikaantjes. Ook voor de allerkleinste tuintjes en kleine balkonnetjes zijn de plantenetagères de oplossing om toch veel bloemen en planten op een kleine oppervlakte neer te zetten.


Maak de tuin en het balkon nu zomerproof en bekijk de gehele collectie plantenetagères hier op LiL.nl


1 opmerking:

  1. Dat hout rekje is super leuk idee voor bij mij jacuzzi te zetten! Dan kan ik het leuk inrichten met plantjes en de bovenste plank gebruiken voor spulletjes op te leggen als ik in de jacuzzi zit.

    BeantwoordenVerwijderen