dinsdag 24 juli 2012

Gewaagd à la Brigitte Bardot




Trek de stoute schoenen aan, doe iets geks en verf de muren alle kleuren. Ga nog iets verder en combineer verschillende printen door elkaar. Doe wild en leef je uit! Het kan en mag allemaal dit seizoen in huis. Terwijl we vorige seizoen niet om de woorden gezellig, knus en sfeervol heen konden en werden overspoeld met natuurtinten, mag je dit seizoen helemaal los gaan met kleuren en prints. Niets is te gek, niets moet, alles kan en mag!



Waan je als Brigitte Bardot in het karakteristieke Parijs of de Provence omringd met een retrolook en een vleugje folklore. Niet langer geldt de term ‘Less is more’, maar nu ‘More is more’. Verleg je grenzen, ga buiten de gebaande paden en gooi wat kleur in huis. Ook al lijkt het misschien te, anders is het wel. De woontrend, ook wel Bonjour Birgitte genoemd, laat zien hoe het huis ook anders ingericht kan worden. Met een overdaad aan bloemenprints, strepen en stippen door elkaar, zal het interieur nieuw leven in worden geblazen. 


Ook bij LiL.nl doen we mee aan deze trend. Hieronder de leukste producten, zodat het interieur zwoel, intiem en nostalgisch wordt. 




1. Stoel Eleven patchwork, Zuiver, 165 euro
2. Booglamp Arc, Zuiver, 199 euro
3. Kussen lapjes, HK Living, 65 euro
4. Zig Zag Red, Pols Potten, 174 euro

Bronnen foto's: Perscentrumwonen en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten