donderdag 12 juli 2012

Terras hoppen a la 2012


Misschien dat je dit wel leest vanaf een terras nu de wolken plaats hebben gemaakt voor een mooi zonnetje. Een zonnetje waarmee een terrasje pakken al een stuk aangenamer is  dan met regenwolken. Maar een terras moet ook aan een aantal punten voldoen om aangenaam te zijn of uitnodigend.

Je hebt natuurlijk de wettelijke voorwaarden waar een terras aan moet voldoen, maar in dit bericht zal het meer gaan om het ontwerp. Een goede plek om ergens wat te drinken nodigt je uit om te gaan zitten. Gezellige loungebanken met vrolijke kussen of comfortabele stoelen rondom een ruime tafel.

Dit zijn onder andere een paar punten die belangrijk zijn en jou uitnodigen om langs te komen. Maar dan is er natuurlijk ook nog de bediening. Een vriendelijke en goedlopende bediening is altijd fijn.

Het is dan ook goed om te gaan terras hoppen, wanneer je van plan bent om er een aan te leggen thuis. Mocht je dan nog op zoek zijn naar een fijne loungebank of vrolijke kussens, dan ben je bij diverse sites van LiL.nl op het juiste adres. Om de juiste bediening aan te bieden moet je misschien nog beter afkijken op terrassen, maar in ieder geval helpt LiL je op weg met de inrichting

Om nog wat inspiratie op te doen kun je een kijkje nemen op droomhome.nl.

Bron foto 1: StudioJulie.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten