woensdag 4 september 2013

HK Living collectie 2014

Het hippe Hollandse merk HK Living heeft een nieuwe collectie. Ook dit seizoen staat de collectie vol musthaves voor in huis. Verrassend dit seizoen is het badtextiel, waaronder handdoeken en washandjes. Met hier en daar neon-accenten kunt u dit badtextiel goed combineren met de andere producten van HK Living. Erg fijn! 

Op LiL.nl vindt u de nieuwste collectie van HK Living, maar HK Living heeft ook een handige folder waarin u alles kunt bewonderen. Zo zijn wij fan van onderstaande ruimtes met producten, maar vindt u in de catalogus nog veel meer moois. 


Op deze loungestoel willen wij best plaatsnemen. De kruizen voor aan de muur zijn prachtig ter decoratie, maar u kunt er ook uw sieraden ophangen. 


Aan woonaccessoires in de collectie van HK Living geen gebrek. Deze kandelaars, karaffen en vazen zorgen voor de finishing touch. Ook de vloerkleden in de nieuwe collectie zijn echte aanraders. Ze zijn verkrijgbaar in het blauw en het grijs. 


De industriële lampen zijn al jaren dé toppers in de collectie van HK Living. Ook dit seizoen zijn er nieuwe modellen en kleuren. Om de eethoek af te maken, zijn de stoelen van HK Living echte aanraders. 


Nieuw is dit seizoen het badtextiel. Met neon-accenten laat u de badkamer leven. Ook leuk zijn de HK Living krukjes. Die overigens niet alleen mooi zijn in de badkamer, maar door het hele huis. 

Zin om te shoppen? Ga dan snel naar LiL.nl voor de gehele HK Living collectie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten